top of page
Program 2025
Programmet vil bli oppdatert fortløpende.
Dag 1
Kl. 09.00 - 10.00
Registering og torgvandring
Kl. 10.00 - 10.05
Åpning
Lars Tveit, Leder IT-forum Vest
Kl. 10.05 - 10.45
Åpningsforedrag
TBA
Foredragsholder: Andre Mundal, konsulent/foredragsholder
Kl. 10.45 - 11.10
En Ny Tid for offentlig sektor: Samhandling, Innovasjon og Digital Transformasjon
Foredragsholder: Espen Sjøvoll, Avd. direktør Dig.dir
Kl. 11.10 - 11.40
Torgvandring
Kl. 11.40 - 12.10
Bredt utfordringsbilde og høye ambisjoner – hva nå?
Foredragsholder: Asbjørn Finstad, Avdelingsdirektør KS
Kl. 12.10 - 12.40
TBA
Foredragsholder: Shahzad Rana, Energi 21 UiO
Kl. 12.40 - 13.00
Paneldebatt
Moderator: Lars Tveit
Panel: Espen Sjøvoll, Asbjørn Finstad og Shahzad Rana.
Kl. 13.00 - 14.00
Lunsj / Torgvandring
Kl. 14.00 - 14.30
Kontaktsenter prosjektet – Region Nordhordland
Foredragsholder: Randi Nordås, Rådgiver digitalisering Region Nordhordland
Mona Mekki, Rådgiver Vaksdal kommune
Kl. 14.30 - 15.00
Fra data til tjenester – hvordan Stavanger kommune utnytter data og forbedrer for fremtiden
Foredragsholder: Jens Otto Skåra Hansen, Rådgiver datasjø
Stavanger kommune
Kl. 15.00 - 15.30
Torgvandring
Kl. 15.30 - 16.00
Hovedsponsor Telenor Temaforedrag
Foredragsholder: Telenor
Kl. 16.00 - 17.00
Inspirasjonsforedrag “KI”
Foredragsholder: Ishita Barua, Lege med doktorgrad i KI, UIO
Kl. 17.00 - 18.00
Mingle og Nettverks bygging
Kl. 19.00 - 00:00
Festmiddag
Dag 2
Kl. 09.00 - 09.15
Inspirasjonsforedrag “Å satse på drømmene sine”
Foredragsholder: Marit Strømøy, Formel 1 båtfører
Kl. 10.00 - 10.30
Torgvandring
Kl. 10.30 - 11.30
Beslutningsstøtte basert på data i helsesektoren
Foredragsholder: Jon Slorer, Teknologidirektør Sensio
Informasjon som nøkkel til bedre helse og økt livskvalitet i tjenesten og i nytt Helsekvartal
Foredragsholder: Sturle Monstad, Tysvær kommune
Kl. 11.30 - 12.00
Torgvandring og utsjekk
Kl. 12.00 - 13.00
Hva ser Gartner av trender i offentlig sektor?
Foredragsholder: Torbjørn Lussand, Gartner
Kl. 13.00
Utdeling av gevinster
Kl. 13.15
Lunsj og vel hjem
bottom of page