top of page
Silvija_Seres_01.jpg

Silvija Seres

Dr. Silvija Seres er en akademisk techie med bakgrunn i bedriftledelse. Med sin helt spesielle evne til å gjøre ting jordnært, reelt og forståelig, handler Silvija Seres’ foredrag om AI, digitalisering og teknologisk omstilling

Et foredrag med Silvija Seres gir deg:

  • Inspirerende og tidsaktuelt foredrag om digitalisering og teknologisk omstilling.

  • En faglig dyktig foredragsholder som evner å gjøre ting jordnært, reelt og forståelig.

  • Konkrete råd til hvordan vi tilpasser oss de store teknologiske endringene som skjer.

Dr. Silvija Seres har 30 års erfaring med utvikling og forskning på AI systemer. Hennes doktorgrad om «Algebra of Logic Programming» fra slutten av 90-tallet handlet om optimalisering av algoritmer som allerede da var brukt til AI oppgaver som DNA analyse, finansielle derivater og strategisk risikohåndtering. Hun har siden jobbet med å hjelpe Norske bedrifter bruke digitale teknologier godt, og har utviklet flere spennende tech-startups.

Hennes livsoppdrag er å inspirere alle organisasjoner til å bruke den nye viktige teknologier, inkludert AI og data-plattformer, til å finne retning, få opp motet, forbedre posisjon og utvikle sitt samfunnsoppdrag. Silvija har en unik posisjon i skjæringspunktet mellom teknologi, næringsliv og formidling, og hennes foredrag utfordrer, inspirerer og utvikler publikum.

Silvija Seres er matematiker, teknolog, investor, gründer og forsker. Hun har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft. Hun har lang erfaring som styremedlem i flere store selskaper, inkludert DNV, Norsk Rikstoto og Ruter, og som aktiv investor i flere teknologibedrifter.

Silvija har lang og bred erfaring innen emnene hun snakker om, og byr på øyneåpnende ekspertise. Hun har dyp teknisk kunnskap om AI, og jobber med utvikling av digital teknologi, digitale forretningsmodeller og digitalisering som en sentral politisk samfunnsfaktor.

bottom of page