top of page
lars rinnan matindustrien_edited.jpg

Lars Rinnan

Lars Rinnan har 25 års ledelseserfaring og har startet 6 selskaper over 7 år. Som en svært suksessfull entreprenør kjenner han feltet sitt godt og er en av de mest kunnskapsrike foredragsholderne på sitt område.

Et foredrag med Lars Rinnan gir deg:

  • Lidenskapelig foredragsholder som sprer sin begeistring til deltakerne

  • Inspirerende rundt en positiv fremtid hvor teknologi har løst de store utfordringene

  • Konkrete tips til effektiv og lønnsom bruk av AI og ChatGPT

Lars har 25 års ledelseserfaring, har startet 6 selskaper innen AI og Business Analytics og sitter i en rekke styrer i AI-baserte startups. Han er svært engasjert i fremtiden og fokuserer på hvordan teknologi kan løse de store problemene og skape en bedre verden.

Lars anses som en tankeleder innen feltet kunstig intelligens, og etterspørres til foredrag, podcasts og artikler. Foredragene til Lars har som mål at du skal få økt din forståelse for kunstig intelligens og inspireres til å se hvordan du kan utnytte teknologien til din fordel. Denne innsikten får du fra en av de mest erfarne lederne på feltet, så den faglige substansen er på plass.

Lars liker å provosere, inspirere og engasjere publikum, og blande inn litt lun humor. Han er trygg på scenen, enten det er 10 mennesker i salen eller 10.000.

Han holder foredrag over hele verden, fra Beograd til Riyadh og fra Valletta til Dubai, og det er ingen tvil om at Lars er en svært dyktig foredragsholder med de mange gode tilbakemeldingene han får gang på gang.

bottom of page