Hvem bidrar i 2021

Her er en oversikt over foredragsholdere for 2021 med forbehold om endringer.

 

Paul Chaffey er statssekretær for digitaliseringsministeren Nikolai Astrup. Han har vært statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet siden 2013. Han kom da fra jobben som administrerende direktør i Abelia. Chaffey har studert statsvitenskap og historie, og har tidligere jobbet i Statoil. Fra 1989 til 1997 var han stortingsrepresentant.

Han har hatt styreverv i en rekke institusjoner, som Amnesty, NUPI, Universitet i Oslo, Næringslivets sikkerhetsråd og programmet Forny 2020 i Norges Forskningsråd.

Ragnar er leder for løsningsarkitektur i AWS med fokus på det norske markedet. Ragnar har bygget løsninger optimalisert på sikkerhet, skalerbarhet, oppetid, ytelse og  kostnader for store og små organisasjoner globalt i over 20 år. Han er opptatt av innovasjon, og han har alltid vært nysgjerrig på å anvende ny teknologi, metodikk og tilnærminger. Hans løsningsorienterte tilnærming inkluderer å kombinere dybdekunnskap om industri, dagens «beste praksis», nysgjerrighet på morgendagens løsninger, med en forankring i sikkerhet.

Emma Tryti sitter i ledergruppen i Vipps med ansvar for forretningsområdene netthandel og regningsbetaling.  Før Vipps ble født hadde hun lederroller i DNB og Gresvig. Emma har videre jobbet fire år med private equity transaksjoner i Loan Capital Markets, Danske Bank og har erfaring fra matematisk analyse fra forsikring og forsker virksomhet. Hun er utdannet siviløkonom og ble i 2019 kåret til en av Norges fremste tech kvinner.

Bjørn Taale startet i Telenor i 2000 og har i dag rollen som   Senior Vice President der han er  leder for Telenor Research. Telenor Research er den interne forskningsenheten i Telenor gruppen og fokuserer på  neste generasjons nettverk (5G),kunstig intelligens og kunde/konkurranse trender.  Før det har han jobbet som CEO for AeroMobile Ltd i UK, Chief Marketing Officer i Telenor Pakistanog leder for strategi for Telenor mobil kommunikasjon.  Bjørn Taale har en  Master of Science i Computer Science fra UiO og en Master of Management fra BI.

Linda Book Dalsgård leder Bergen kommunes program for Digital fornyelse. 

Digital fornyelse er kommunens omstillingsprogram for å sikre det fulle potensialet i 

digitale løsninger og realisere kanalstrategiens mål om en helhetlig kommune for innbyggere, næringsliv og ansatte. 

De siste årene har det vært mange digitaliseringsprosjekter i kommunen. Digital 

fornyelse skal hjelpe til med å ta i 

bruk nye digitale løsninger enda bedre og sikre en helhetlig kundeservice.  

Programmet vil gå fra 2019-2022. Styringsgruppen for programmet består av de åtte kommunaldirektørene i kommunen.

Komiker André Ulveseter har laget et fantastisk morsomt og lærerikt foredrag basert på Facebook- og boksuksessen «Bilder i kampen mot særskrivingsfeil», som passer for alle – enten som et humoristisk avbrekk på en fagdag, eller som eget underholdningsinnslag.

Hvordan kan man fiske kake, vaske bjørn og måke barn?  I foredraget til André får du servert en del godbiter fra plakatverden, for ting skrives ofte feil, og masse gode og humoristiske tips om hvordan man kan unngå denne type skrivefeil.

David Genius har sørget for begeistring
og underholdning til mer enn en million
mennesker. Han har solgt underholdning for over 100 millioner kroner. Gjennom sine valg, og med sin energi har han begeistret utallige medarbeidere gjennom mange år til bli mye mer enn de trodde de kunne bli. I det interaktive foredraget «Kan DU GjøreNoe Med Det», deler David sine erfaringer som leder, far, ektemann, forfatter, musiker og produsent.

      

 

 

 

 


 

 

,