Hvem bidrar i 2020

Her er en oversikt over foredragsholdere for 2020.  

 

Paul Chaffey, statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet

Foto: Torbjørn Tandberg

Paul Chaffey er statssekretær for digitaliseringsministeren Nikolai Astrup. Han har vært statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet siden 2013. Han kom da fra jobben som administrerende direktør i Abelia. Chaffey har studert statsvitenskap og historie, og har tidligere jobbet i Statoil. Fra 1989 til 1997 var han stortingsrepresentant. Han har hatt styreverv i en rekke institusjoner, som Amnesty, NUPI, Universitet i Oslo, Næringslivets sikkerhetsråd og programmet Forny 2020 i Norges Forskningsråd.

Gro Jeanette Iversen, Gartner

Jeanette  er Executive Partner i Gartner . Hun har mange års erfaring med IT og prosjektledelse og har hatt  ulike lederstillinger i blant annet Politiet, Sopra Steria og Ciber Norge. Hun har solid kompetanse innenfor områdene IT ledelse og organisasjonsutvikling, endringsledelse, lederutvikling, robotisering og kunstig intelligens og styrings og driftsmodeller.

Emma Tryti, Vipps 

Emma Tryti sitter i ledergruppen i Vipps med ansvar for forretningsområdene netthandel og regningsbetaling.  Før Vipps ble født hadde hun lederroller i DNB og Gresvig. Emma har videre jobbet fire år med private equity transaksjoner i Loan Capital Markets, Danske Bank og har erfaring fra matematisk analyse fra forsikring og forsker virksomhet. Hun er utdannet siviløkonom og ble i 2019 kåret til en av Norges fremste tech kvinner.

Bjørn Taale Sandberg, Telenor

Direktør i Telenor Research. Bjørn er en flittig brukt taler og optimistisk futurist. Han har i sin jobb i Telenor vært med på utviklingen av 5G.

Ragnar Harper, AWS  

Ragnar er leder for løsningsarkitektur i Amazon Web Services med fokus på det norske markedet. Ragnar har bygget løsninger optimalisert på sikkerhet, skalerbarhet, oppetid, ytelse og  kostnader for store og små organisasjoner globalt i over 20 år. Han er opptatt av innovasjon, og han har alltid vært nysgjerrig på å anvende ny teknologi, metodikk og tilnærminger. 


Tor André Sines, NHO

Tore André Sines har mastergrad  innen ressursøkonomi og har arbeidslivsbakgrunn fra skog og treindustrien og Innovasjon Norge før han ble ansatt i NHO og Nasjonalt program for leverandørutvikling i 2010. Der har han hele tiden jobbet med utviklings- og innovasjonsprosjekter i grensesnittet mellom offentlig og privat sektor og Sines er i dag programmets nestleder og koordinerer det operative arbeidet i hele Norge. 

Andre Ulveseter, Komiker


Komiker André Ulveseter har laget et fantastisk morsomt og lærerikt foredrag basert på Facebook- og boksuksessen «Bilder i kampen mot særskrivingsfeil», som passer for alle – enten som et humoristisk avbrekk på en fagdag, eller som eget underholdningsinnslag.Hvordan kan man fiske kake, vaske bjørn og måke barn?  I foredraget til André får du servert en del godbiter fra plakatverden, for ting skrives ofte feil, og masse gode og humoristiske tips om hvordan man kan unngå denne type skrivefeil.

    David Genius

David Genius har sørget for begeistring
og underholdning til mer enn en million
mennesker. Han har solgt underholdning for over 100 millioner kroner. Gjennom sine valg, og med sin energi har han begeistret utallige medarbeidere gjennom mange år til bli mye mer enn de trodde de kunne bli. I det interaktive foredraget «Kan DU GjøreNoe Med Det», deler David sine erfaringer som leder, far, ektemann, forfatter, musiker og produsent.